Als je de zaak binnenstapt ruik je het al,
geen vettige, maar eetlustopwekkende friteslucht.
Vers gesneden, vers voorgebakken en ambachtelijk afgebakken frites.
Ambachtelijk, met basisproducten die Peter en Corina zelf bereiden of van hoge kwaliteit inkopen. Met zelfbereide crab-, zalm-, garnalen- en kip/kerriesalades, eigen gedraaid gehakt, minstens
twee soorten zelfbereide satésaus en knapperig verse sla.
Met een uitgebreid assortiment vegetarische snacks en snacks bereid met uitsluitend rundvlees, zodat iedere doelgroep aan haar trekken komt. Alles wordt gefrituurd in 100 procent plantaardige sojaolie die iedere dag ververst wordt.
Naast frites en een zeer uitgebreid assortiment snacks, alleen kroketten zijn er al in acht soorten, verzorgen Peter en Corina ook de zogenaamde kleine catering, lunches voor bedrijven, kantoren en de vele bouwvakkers die richting Vrachelen aan het werk zijn.
Deze lunches worden indien gewenst bezorgd. In de zomermaanden kan men bij Lossez ook terecht voor een lekker ijsje, verpakt ijs of softijs.